maandag, juli 07, 2003

Daar zijn we weer
Gisteren niet geblogd omwille van zonnekloppende verplichtingen. Het weer was goed, soms wel een beetje bewolkt, maar eigenlijk niet slecht. Vooral gisterenavond was het schitterend, prachtig, kon niet beter. Tot heel laat op ons terras gezeten. Vrienden op bezoek gehad, en daarmee de hele dag op trot geweest. En onze Bram, die heeft wel 5 ŕ 6 kilometer gewandeld. Je moet niet vragen wat dat wil zeggen voor zo korte beentjes. Maar als er vriendjes bij zijn, is dat natuurlijk heel anders.
En vandaag : perfect weer, stralende zon, lekker warm, een heel zacht briesje, en wij zo'n kleine 40 kilometer gefietst. Van hier tot in Nieuwpoort (waar dorpsgenoten op de camping zitten) en terug. En tot onze eigen verbazing - want een conditie hebben we eigenlijk niet - is dat zonder problemen verlopen. Nog maar eens het bewijs dat een mens zichzelf niet mag onderschatten. We worden nog echt fitte mensen hier aan zee.
En tussendoor nog een farce meegemaakt mbt het gedrag van rijke mensen en hoe zij "arme sukkelaars" aan het lijntje kunnen houden. Maar dat is niet voor publicatie vatbaar. Dat zal ik misschien nog wel ooit eens bij pot en pint vertellen, maar dat mag niet aan 'papier' toevertrouwd worden.
En als we toch bezig zijn : nog wat reclame maken voor agentschap Lecomte uit Oostende. Echt waar, niet cynisch bedoeld, de service die zij geven is perfect. Wij huren hier al een paar jaar, en als het effe kan, dan blijven we hier huren, en ik kan ze iedereen aanraden. Zo'n service krijg je zelden. (en zeker niet in St-Malo ;-)
Blogje ',','

Geen opmerkingen: