maandag, juni 16, 2003

Miljonairs in Belgie
Onder die titel kwam onzen Danny vanavond vertellen hoe rijke mensen met hun geld omgaan. Het was wel leuk om iemand op 1 avond er 150.000 euro zien door te jagen, maar imho zijn drie mensen niet representatief voor de rijken in Belgie. Maar dat is typisch VTM en hun Telefacts, sensationeel, alleen de extremen eruit lichten en dan het doen uitschijnen dat iedereen zo is. Een verdacht hoog Jambers percentage als je het mij vraagt.
Maar ja, dat is waarschijnlijk wat de gemiddelde VTM kijker er van verwacht, niet te veel nadenken, zich niet te veel vragen stellen of het nu wel allemaal klopt en allemaal in zijn juiste context geplaatst is, maar liever wat spectaculairs, iets waar ze de volgende ochtend aan de schoolpoort over kunnen praten. ;-)
En ja, ik moet het toegeven, ik heb er ook naar gekeken, want hoe laag van niveau het ook is, er zijn zo van die onderwerpen waar je af en toe wel eens wat meer van wil weten, als je het eerste stukje gehoord hebt. Wat dan toch weer aangeeft dat het nog zo slecht niet moet zijn...
Blogje ',','

Geen opmerkingen: