maandag, juni 30, 2003

Ik ben gaar !
Gebakken, gerookt, gegrilled, kortom GAAR. Gisteren een paar uur achter 2 BBQ's gestaan om te bakken voor zo'n 30 man (en vrouwen). Leuk, heel leuk, en ik heb goed gelachen, gegeten en gedronken. Zou het onmiddellijk opnieuw doen, maar ik ben gaar.
Heet dat het was, en dan had ik de BBQ's nog in de schaduw gezet, anders was het helemaal niet te doen. Mijn handen zijn bijna verschroeid. Gelukkig had ik net een nieuwe, lange BBQ tang, anders was het helemaal onmogelijk geweest, mijn vingers zouden net als de worsten op de BBQ binnen enkele seconden gaar zien.
Het was de jaarlijkse BBQ van 1 van de zangkoren van Els : Vivace aan de Kwacht. Een domein met twee vijvers waar wij dit elk jaar organiseren. Veel volk, niet iedereen, maar dat is nooit bij dat soort aangelegenheden, maar die er waren hebben volgens mij zeer goeg gegeten, gedronken en gelachen (en geroddeld ;-). En het weer was schitterend, dus wat moet je nog meer hebben ?
En nu begint de vakantie en het weer wordt slecht. Maar we laten het niet aan ons hart komen, no way, we blijven lachen en zullen genieten van elke seconde.
Blogje ',','

Geen opmerkingen: