dinsdag, mei 27, 2003

The receptiegirls have (almost) left the building
En we zullen ze missen : ons Tina, ons Caroline en al een tijdje niet meer aan de receptie, maar daarom niet minder gemist : ons Amelie. Veel meer dan een receptie waren de meiden : het gezicht van Planet waren ze voor de klanten die op bezoek kwamen. Voor de leveranciers die op bezoek kwamen. Menigeen heeft ons benijd omdat we zulk een geweldige receptiegirls hadden. Met meer dan het gezicht alleen dat mocht gezien worden ('k hoop dat ik nu niet voor sexist worden uitgescholden ).
Een begroeting die altijd vriendelijk was, altijd tijd voor een praatje, maar ook altijd klaar om de telefoon gewillig op te nemen, ook al stond die roodgloeiend omdat er weer ergens iets stuk was (mijn verantwoordelijkheid nota bene, maar nooit een kwaad woord over gehoord). Uitgescholden worden aan de telefoon en toch nog vriendelijk blijven (toch terwijl de klanten het hoorden ;-).
Maar ook en vooral : prettig gestoord, altijd goed voor een grapje of voor wat fun. Zeker samen met Carlos, nog zo'n schitterend figuur die dra niet meer tot het Planet-dom zal behoren. Niemand trouwens, mocht dat een troost zijn. Dus moeten we er voor zorgen dat we in Vilvoorde die prettig gestoorde mentaliteit ook ingang doen vinden. Al moeten we het er in kloppen.
En nu, vanaf morgenvroeg wordt de telefoon doorgeschakeld naar Vilvoorde. Vanaf woensdagavond zullen Tina en Caroline niet meer op Planet werkzaam zijn. We zullen hen missen, zeker weten, maar ik heb zo'n vermoeden dat we hen nog wel zullen terugzien. Woensdagavond is er een passend afscheid met een groot feest. Ik kan spijtig genoeg niet komen wegens literaire en familiale verplichtingen, maar ik zal woensdagavond zeker gepast afscheid nemen van deze schitterende dames. :-)))))
Het ga jullie goed en keep in touch !
Blogje ',','

Geen opmerkingen: